020-6113041

Verhuizingen, piano -en vleugelvervoer

BQ Duiker is in bezit van een certificaat van de Erkende Verhuizers. Sinds jaar en dag verzorgen wij (interne) bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen.
Wij hebben een aantal verhuisauto's, een verhuislift en verder alle mogelijk materialen die voor een verhuizing nodig kunnen zijn. Wij kunnen uw goederen inpakken en/of tijdelijk opslaan in onze loods. Als u liever zelf inpakt, leveren wij u de verhuisdozen en het inpakpapier.
Tevens bent u bij Duiker aan het juiste adres voor de verhuizing van uw piano of vleugel. Om uw instrument en onze medewerkers heel te houden, verhuizen wij niet over de trap, maar maken wij gebruik van onze hulpmiddelen zoals kraan, verhuislift of elektrisch takel. Geen lift aanwezig, maar uw raam of balkon groot genoeg? Wij dragen zorg voor uw verhuizing.


Algemene Voorwaarden Voor Verhuizingen
Voor de algemene voorwaarden kunt u op onderstaande link klikken. Tevens staan hier " 10 redenen om te verhuizen met een Erkende verhuizer" , de Algemene Voorwaarden Bewaarneming Verhuisgoederen en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden voor Particuliere Verhuisgoederen. 

http://www.erkendeverhuizers.nl/CMS5/upload/docs/Brochure%20Algemene%20Voorwaarden%202006,%20versie%202010.pdf